Het feit over Stille compressor dat niemand voorstelt

In het collectie vindt u dan ook louter compressoren betreffende de beste capaciteit, immers met Airpress en Greenworks (op accu)

Een perfecte compressor wegens de doe-dit-zelver en een ZZP-daar. Een compressors zijn aan te sluiten op een normale stekker connectie en werken op 230V. Ons compressor kan zijn ons eenvoudig hulpmiddel bij onder andere het vastnieten betreffende spijkers, dit oppompen met banden ofwel dit stofvrij vervaardigen over apparatuur.

De rust komt via de geissoleerde bak waar een boxermotor in zit. Ook is een Contimac compressor bijzonder compact en aardig dankzij een boxer opstelling betreffende de cili

Door zijn smalle doorsnede kan zijn deze geschikt wegens de kleinere tot middelgrote kamers. De bladen aangaande deze ventilator kunnen verder geraken omgedraaid opdat je gebruik kan vervaardigen met een andere kleur.

Deze draagbare stille compressor kan zijn een ideale compressor voor binnenklussen. Het gereduceerde vibratie- en geluidsniveau (53dB) vervaardigd dit geoorloofd de compressor meteen te posten op een plaats waar u aan het werk raakt. Artikelnummer:

Om jouw beter en persoonlijker te verder helpen, gebruiken we cookies en vergelijkbare technieken. Betreffende de cookies volgen we en derde partijen jouw internetgedrag in onze website. Lees meer

The PC1010 kan zijn ons compacte en uitgebalanceerde draagbare kwaliteitscompressor, geconstrueerd betreffende een beschermbeugel voor een lange levensduur.

Een Contimac 905 D compressor.Traagdraaiend: volmaakt wegens lange levensduur en stille werkingVoorzien aangaande een ''state ofwel the art'' get more info gietijzeren compressorpomp betreffende een hoge efficiënte luchtopbrengstVoorzien aangaande interkoeler en nakoelerOvergedimensioneerde motorfiets betreffende thermische beveiliging70% plaatswinst via een verticale opstellingVoorzien over ons metalen

Bijzondere kenmerken Krachtige, robuuste compressor betreffende V-riemaandrijving voor veeleisend toepassen Riemaandrijving vanwege lage toerentallen en speciaal rustige…

Een belangstelling in deze is vanzelfsprekend wel of het aansluit op hetgeen waar u dan ook een compressor vanwege wilt benutten. Welke vraag kunnen we betreffende onze expertise meteen wegens u beantwoorden. Neemt u dan ook heden nog totaal vrijblijvend aanraking betreffende ons op?

Ander in ons assortiment zijn een accu toestellen met Greenworks Tools. Die lijn werktuig, werkt uitsluitend op accu. Betreffende dit merk bieden wij ons breed collectie accugereedschap, maar ook accu-gereedschap! In een collectie accugereedschap behoort tevens de compressor incl accu.

Ons compressor kan zijn een apparaat het lucht aanzuigt, een lucht aansluitend samenperst en het bij hoge druk beschikbaar stelt. De samengeperste lucht kun jouw wegens verscheidene toepassingen benutten.

Behalve een compressor en dit passende luchtgereedschap heb jouw ons luchtslang benodigd teneinde een compressor en dit luchtgereedschap betreffende elkander te verbinden. Vanwege dit onderhouden met oliegesmeerde compressors en dit luchtgereedschap is het ernaast aan te raden compressorolie aan te schaffen.

Een Makita DK1194 starterset kan zijn een complete oplossing waarmee u dan ook regelrecht aan de slag kunt. Nu alsnog verdere gemak betreffende…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *